Now On: Beelden galerij Haarlem

Beeldengalerij Haarlemmerhout

.

.De 3D print van Girozoom Inc is 32 cm hoog en is in oplage te koop. Voor informatie neem contact op via wharbers@xs4all.nl

 

Op uitnodiging van de Stichting Hildebrandmonument neem ik in 2019 deel aan de beeldengalerij langs de Dreef en het begin van de Fonteinlaan in Haarlem.
Een prachtig initiatief met de deelnemende kunstenaars: Sjoerd Buisman, Marianne Lammersen, Pieter W Postma, Willem Harbers, Frank Koolen, Andre Pielage, Jonas Ohlsson, Niels Broszat, Couzijn van Leeuwen.

Negen kunstenaars gaan een sculptuur maken met als thema ‘recycling of het circulaire denken’.

Opening vrijdagmiddag 17 mei 2019 om 15.30 uur. 

De beeldengalerij is een initiatief van:

Annemarie van Leeuwen, Hetty Raams, Lex Rietveld en Jaap van Zetten

Meer info beeldengalerijhaarlem.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een prachtig verslag van Haarlem Nieuws.nl over de tentoonstelling en de opening is hier te vinden. Video’s, foto’s en achtergrond informatie.

 

Opbouw van Girozoom Inc. in Haarlem samen met Daniele Scauso en Karin Dekker die ook de foto’s maakte.

beeldengalerij Haarlem

………………………

…………………………

 

  

 

Aan Girozoom Inc is in augustus een nieuwe tak gegroeid!
‎‎

Hoewel de lente al lang voorbij is heeft Girozoom Inc., eind augustus 2020, plotseling een nieuwe tak gekregen. Ik moest wel een handje helpen de tak op de juiste plek te krijgen. Een jonge tak die nog tot wasdom kan komen? Wie weet hoe Girozoom Inc. zich verder gaat ontwikkelen in de toekomst. Eén ding is zeker! Girozoom Inc. zit vol met leven en zal nog een flinke ontwikkeling gaan doormaken.

 

Girozoom Inc. heeft een nieuwe plaats gekregen in  de beeldenroute in Haarlem‎. Dank aan Spaarnelanden die geweldig geholpen hebben met het transport en de installatie! Hoe Girozoom Inc. zich verder zal ontwikkelen in de toekomst…?

Partners en Sponsors:  heel veel Haarlemmers!! en…

 

 

 

 

 

https://www.instagram.com/mi_mie_/

Mondriaan fund

artist supported by the Mondriaan Fund