Die Grosse, Kunstpalast Düsseldorf.

Willem Harbers at Die Grosse

Van 4 juni tot 9 juli, 2023, zal DIE GROSSE plaats vinden. Dit is de grootste tentoonstelling in Duitsland georganiseerd door kunstenaars voor kunstenaars. De tentoonstelling wordt georganiseerd in het Kunstpalast, NRW-Forum en Ehrenhof in Düsseldorf, Germany.
.

“Al vele jaren vindt mijn werk grote waardering in Duitsland. Dit uit zich opnieuw nu werk van mij is geselecteerd voor DIE GROSSE. Een prachtige tentoonstelling in museum het Kunstpalast in hartje Düsseldorf. Ik ben vereerd dat ik mijn werk op zo’n groot podium in Duitsland mag presenteren. De organisatoren willen nog geen details vrijgeven over wat er te zien zal zijn. Om mijn werk te zien zult u naar Düsseldorf moeten komen …. of wachten tot de volgende update. Spannend!
Ik houd u op de hoogte van alle ontwikkelingen.”

.
Al sinds 1902 biedt de vereniging “Verein zur Veranstaltung von Kunstausstellungen e.V.” een uniek uitwisselingsplatform aan kunstenaars, kunstliefhebbers en kopers. Bijzonder is ook dat werken direct bij de presentatie kunnen worden gekocht. De deelnemende kunstenaars worden elk jaar door een andere jury geselecteerd. De tentoonstelling presenteert werken uit de schilderkunst, fotografie, grafische kunst, beeldhouwkunst, installatie- en videokunst.
.
Data: 04.06.2023 – 09.07.2023
Opening: zaterdag 03.06.2023 om 18.00 uur.
Locatie: KUNSTPALAST, Ehrenhof 4 – 5, 40479 Düsseldorf, Germany
Meer info: www.diegrosse.de
.
A catalogue is printed with this exhibition.

More info to follow soon!

 

Die Grosse and Willem Harbers

catalogus Die Grosse Willem Harbers 2023

catalogus Die Grosse Willem Harbers 2023

catalogus Die Grosse Willem Harbers 2023

catalogus Die Grosse Willem Harbers 2023

 

Mondriaan fund

artist supported by the Mondriaan Fund