Galerie de Meerse

 Metabolisme – Paul Dikker|Willem Harbers

Van 22 februari tot 29 maart 2015 bent u van harte welkom op onze tentoonstelling in Galerie de Meerse.
Opening: zondag 22 februari van 16.00 tot 18.00 uur door Tonko Grever, directeur van het Museum Van Loon.

 

Klik hier voor de trailer!

Klik hier voor de trailer!

Extra activiteiten:
Donderdag 12 maart, 19.00 uur: Eat and Meet.
Op ons verzoek serveert Restaurant Première een drie gangen-menu tussen de kunstwerken in de galerie. We ontmoeten elkaar en bekijken de tentoonstelling. Inloop vanaf 18.30 uur.
Bob Ursem, wetenschappelijk directeur aan de TU Delft, uitvinder én een begenadigd spreker, houdt een betoog over metabolisme dat u niet snel zult vergeten. De prijs voor diner inclusief drie drankjes bedraagt € 32,50. U dient zich op te geven vóór 5 maart via demeersegalerie@gmail.com. Let wel, het aantal plaatsen is beperkt dus wees er snel bij.

Zaterdag 14 maart, 15.00 uur: korte act van cabaretière Ellen Dikker in de galerie. Haar nieuwe show ‘Groene Vingers’ is door het hele land te zien.

Zondag 29 maart, 16.00 – 18.00 uur: finissage, wij zijn zelf aanwezig op de laatste dag van de tentoonstelling.

 

 

 

 

Transformatie…transitie…metabolisme! Als individu en als menselijke soort zijn we voortdurend onderhevig aan verandering. Tegelijkertijd veranderen we ook zelf onze omgeving. Dat moét de mens ook doen om zich te handhaven en zijn eigen geschiedenis te schrijven. Wij schrijven mee met onze nieuwe tentoonstelling, waarin we de biologische en culturele betekenis van ons bestaan trachten te verbeelden. Paul viert zijn 30-jarig jubileum met een geheel nieuwe serie schilderijen. Willem werkt gestaag door en exposeert onder andere met Galerie Franzis Engels op Art Karlsruhe 2015.

Adres: Galerie de Meerse, Raadhuisplein 3, 2132 TZ Hoofddorp, tel. 023 556 37 07
Openingstijden: di t/m za van 12.00 tot 17.00 uur en tijdens voorstellingen in het theater

Voor meer info:    www.demeerse.nl    www.pauldikker.nl   www.willemharbers.nl