kunstadvies Hanneke Janssen & galerie Mia Joosten in Amsterdam

Kunstadvies Hanneke Janssen & Galerie Mia Joosten presenteren samen Willem Harbers, Armando, Linda Arts, Rudi Struik en meer in Amsterdam.

Maniscopra by Willem Harbers

Na een goed verlopen Art Den Haag werk ik opnieuw samen met Hanneke Janssen. Deze keer in een groepstentoonstelling in hartje Amsterdam in samenwerking met galerie Mia Joosten. Samen presenteren ze 9 kunstenaars in de projectruimte BMB. Een mooie combinatie van werk in een prachtige ruimte. Voor mij is dit een thuiswedstrijd omdat Amsterdam mijn basis is. Dus ik hoop jullie hier allemaal te ontmoeten!
.

Deelnemende kunstenaars:
Armando . Linda Arts . William Black . Laurens Mostert . Willem Harbers . Jan HenderikseSebastiaan Spit . Rudi StruikMagosja TurkawskiPetar Tuskan
.

Zaterdag 17 December t/m Zondag 21 Januari 2024

Opening: zaterdag 17 December van 15.00 – 19.00 uur.
Locatie: Projectruimte BMB
Adres: Kerkstraat 129A, Amsterdam.
E: info@kunstadvies-hannekejanssen.nl
M: +31 (0)6 43 21 19 90

.
.
Artist Talk door Willem Harbers

.
Vrijdag 19 januari komt Willem Harbers praten over zijn werk. Willem Harbers maakt prachtige, machine-achtige sculpturen en installaties. Hij exposeert vaak in binnen- en buitenland, geeft lezingen en workshops en er verschijnen regelmatig publicaties over zijn werk. Het is prachtig gemaakt met veel aandacht voor detail. De meeste mensen hebben geen idee wat een kunstenaar de hele dag doet. In een inspirerende lezing van een uur neemt Willem je mee in de wereld van zijn kunst. Aan de hand van veel beeldmateriaal laat hij zien waar zijn passie ligt en hoe zijn werk zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. Willem vertelt over het maakproces van een kunstwerk, over de materiaalkeuze en over wat hij ervaart in zijn kunstenaarschap. Er is volop gelegenheid voor vragen en discussie. Het belooft een prikkelende avond te worden in hartje Amsterdam. Beleef het mee en ga met Willem in gesprek tijdens deze Artist Talk!
.
Wanneer : vrijdag 19 januari
Tijd: 18.30 – 19.30 uur,
Locatie : projectruimte BMB
Adres : Kerkstraat 129A, Amsterdam.
E mail: info@kunstadvies-hannekejanssen.nl
M: +31 (0)6 43 21 19 90
.
Extra openingstijden: Vrijdag 19 januari is de galerie geopend van 12.30 tot 21.00 uur in verband met de artist talk van Willem Harbers.

.
Als je verzekerd wilt zijn van een plek, kun je je van tevoren aanmelden door een mailtje te sturen naar info@kunstadvies-hannekejanssen.nl ovvv Artist Talk Willem Harbers vrijdag 19 januari. Natuurlijk kun je ook langskomen op de avond zelf. Je bent van harte welkom!
.
Willem Harbers Artist Talk

.

Willem Harbers supported by the Mondriaan Fund

artist supported by the Mondriaan Fund