Paul Dikker – Willem Harbers INTERLOKAAL

Paul Dikker – Willem Harbers INTERLOKAAL

Met genoegen nodigen wij u uit voor onze tentoonstelling ‘Interlokaal’. Onze monumentale schilderijen en sculpturen kenmerken zich onder meer door rust en stilte. Het is of de tijd stil staat. Maar achter die ogenschijnlijke rust vindt een hoop beweging plaats. Beweging over alle grenzen heen. Wij werken beiden op verschillende lokaliteiten in diverse landen, geven nooit op en proberen voortdurend onze eigen grenzen te verleggen. Kom kijken op ‘lokatie Amstelveen’ waar wij u persoonlijk zullen ontvangen.

zaterdag 1 juni, 15.00 uur: Els Drummen, conservator van het Cobra Museum voor Moderne Kunst in Amstelveen, opent de tentoonstelling.Aansluitend verzorgt De Wijnrank een wijnproeverij. Welke wijn past bij welk kunstwerk? Ontdek de smaak van kunst.

zondag 2 juni, 15.00 uur: Marcel Lenssen, toneel-en scenarioschrijver, geeft een workshop ‘beeldpraat schrijven’; creatief schrijven voor jong en oud naar aanleiding van een kunstwerk dat op de tentoonstelling te zien is. U kunt uw tekst thuis uitwerken en voor 9 juni sturen naar info@pauldikker.nl.

zondag 9 juni, 15.00 uur: wij lezen de ingestuurde resultaten van de workshop ‘beeldpraat schrijven’ voor. U kunt ook uw eigen bijdrage komen voorlezen. De beste beeldpraats zullen later worden gepubliceerd op waw-beeldpraat.blogspot.nl.

adres:

van Weerden Poelmanlaan 4, 1185 HB Amstelveen, gratis parkeren op het terrein

t: 06 – 23 98 66 99 w: www.pauldikker.nl en www.willemharbers.nl

za 1 juni 12.00 – 19.00
zo 2 juni 12.00 – 19.00
za 8 juni 12.00 – 19.00
zo 9 juni 12.00 – 19.00
ma 3 t/m vr 7 op afspraak

Wegens het vele bezoek extra bezoekavond vrijdag 14 juni van 20.00 – 24.00 uur

 

Lees hier de openingstekst door Els Drummen;“Ik ben gevraagd door beide kunstenaars om deze expositie te openen. Ik was direct vereerd, want ik was al fan van de prachtige installaties van Willem Harbers sinds een boeiend atelierbezoek bij hem in amsterdam west vorig jaar, en het werk van Paul Dikker heb ik sinds kort ook beter leren kennen door een atelierbezoek hier in Amstelveen, ook zijn werk heeft mij erg geraakt…..lees verder: Willem_Harbers_en_Paul_Dikker_opening_amstelveen_juli_2013